Tuesday, July 28, 2009

aydar dummen e mektuplar -1





Selam saygı değer Aydar bey biz burda altı kişiyiz; sayayım, Gangbus’tan rahmi, Crazy Orgy’den Hayri, Hot Blonde Teen analzejik antiemflamatuar’dan Fehmi, Cumshot Swallow’dan Remzi, Big Tits Brunette’den Abdi, Gloryhole temizlikçisi $ukri (isminin baş harfinin dolarla olduğuna bakmayın aramızda en zor iş onunkisi).

Yıllar yıllar var sizi takip ediyoruz. Yani öyle gazeteden falan değil. Nereye giderseniz gizli gizli peşinizden geliyoruz. Oturmanızı kalkmanızı. Yatmanızı ve dahi sıçmanızı bilem bile biliyoruz artık…

Biz yaptığımız bu hayır işinde nefer olarak sizi aldık. Ne zaman hangi hususta bir ikileme düşsek, teşkale alsa içimizi pırpır etse yüreğimiz örnek kayıtlardan bir ikisini çıkarıp izliyor, arkadaşlar arasında “Aydar mir’imiz olsa acaba bu durumda ne yapardı” cinsinden istişare ediyoruz.

Son söz; ama havaların bozduğu şu son günlerde gün ışığı azalışı ve enerji fiyatlarında meydana gelen büyük artış sebebiyle gün ışığı kullanılarak yapılan çekimlerde de azalma olduğundan evde kapalı kaldık. Dışarı çıkmıyoruz. Biz de okuyup feyz alırız diye ismi adınıza ve adımıza yakışır gazetede gelen sorulara verdiğiniz cevapları bir anne hassasiyetiyle okuyoruz(aramızdan bazı arkadaşlar sektöre farklı kulvarlardan (Kulvarın Türkçesi: şerit) giriş yapmışlardır zamanında onlarda bu hassasiyet mevcuttur)…. Gelin görün ki üstadım…. Ya ne üstadı! Aydar aydar! Bizi dinle! Bırak şimdi pantolonun üstünden öyle gözüküyor numaralarını! Hep yalan yanlışsın! Hep böbrekten sallıyorsun!.. Teorilerin tamamen safsataymış. Bizi yıktın. Kalbimizi kırdın. Yaptığımız iş değil g……zden s…tin. Neymiş efendim: “Nişanlımın kulağına kaçırdım hamile kalır mı?” Tarafınızdan verilen cevap: yav aslanım olur mu öyle şey. Hiç kulaktan çocuk olur mu? Bırakın bu safsataları canım. Modern olun biraz.”

Yalan! Kırbaçlı yalan!

Olur, kulaktan da çocuk olur, g.tten de. Bunu biz biliriz Hayri Efendi. Biiiz!

Bırak bu işleri “haydar”, oturduk düşündük, kafasını kafasına verip istişare ettik ve biz sezin “dümen” yaptığınızı düşünüdük. (özellikle en çok sukri düşünüyor)

Saygılarımızlan…

Porno Emekçileri Derneği

(Yukarıda yazılan yazımsı şey tamamen sallamadır. Yazan bu yazının içinde yer alan şahıslar da zaten -Aydar beyi kesinliklen tenzih ederim ki -kesinliklen dallamadır. Yoksa zikişi zokuş olaylarını aydar bey’den iyi bilmeleri no mümkündür.)

No comments:

Post a Comment